Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


14-01-2010
Berlingske: Skærpet kritik af tinglysningskaos

Berlingske Business online fortalte i en artikel, hvordan situationen vedrørende den digitale tinglysning nu er så alvorlig, at den har kastet ejendomsmæglere og advokater i favnen på hinanden i en fælles, midlertidig alliance, der skal øge presset på Justitsministeriet, således at forholdene kan blive bragt i orden hurtigst muligt. ”Vores tålmodighed er opbrugt. Man sagde, at der ville være børnesygdomme indtil nytår, og det var vi forståelse for. Nu er IT-systemet begyndt at fungere forholdsvis godt, men der er stadig utrolig lang ventetid på de sager, der skal løses manuelt," sagde Paul Mollerup, adm. direktør i Danske Advokater, til avisen.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19