Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-01-2010
Berlingske: Advokater bakker op om erstatning

Berlingske Tidende online fulgte op på sin egen historie om, at politikerne på Christiansborg nu rumler med overvejelser om en erstatning til de kunder, der har lidt økonomiske tab på grund af den langsomme sagsbehandling af tinglysning. Berlingske Tidende kunne fortælle, at Danske Advokater støttede tanken: "Vi har i Danske Advokater stor sympati for idéen om, at man på Christiansborg fandt en politisk løsning, der kan sikre, at de folk, der har lidt unormalt store tab, kan få en erstatning," sagde Paul Mollerup, adm. direktør i Danske Advokater, til Berlingske. Han tilføjede, at det ville være "klædeligt at påtage sig et ansvar for problemerne, så det står klart, at de folk, der har været inde over som rådgivere, ikke har klokket i det, men at ansvaret ligger et andet sted."

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19