Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


08-02-2010
Børsen: Ministermelding om e-TL vækker harme

Avisen beskrev, hvordan justitsminister Brian Mikkelsens udtalelser om delmålene i e-TL genopretningsplanen har skabt usikkerhed og utilfredshed blandt brugerne. Brian Mikkelsen tilkendgav i Børsen fredag den 5. februar, at delmålene i Domstolsstyrelsens handlingsplan ikke er vigtige, så længe det endelig mål bliver opfyldt. Den melding var Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup, stærkt utilfreds med. "Når justitsministeren siger, at det ikke er vigtigt at leve op til delmålene, bliver vi bekymrede for, at at der er andre ting i handlingsplanen, der pludselig heller ikke er så vigtige. For vores medlemmer og deres klienter er det afgørende vigtigt, at handlingsplanen holder," sagde Paul Mollerup til Børsen

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19