Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-04-2010
EkstraBladet: Spillelov indgreb i ytringsfriheden

Bladet fortsætter sin dækning af den nye spillelov og interviewer i den sammenhæng advokat og medlem Danske Advokaters IP-fagudvalg, Jakob Krag Nielsen, Plesner. ”Problemet er, at den foreslåede adgang for Skatteministeriet til at give såkaldte henstillinger til et teleselskab om at blokere adgangen til et website i virkelighedens verden vil virke som et påbud. Dette er på kant med både grundloven og den europæiske menneskerettighedskonvention,” siger Jakob Krag Nielsen til EkstraBladet og fortsætter: ”Hertil kommer, at det efter vores opfattelse er stærkt betænkeligt, at forvaltningen kan begære et website blokeret uden først grundigt at undersøge, om blokeringen er en proportional reaktion. En blokering af eksempelvis The Sun og Sky vil jo spærre for adgangen til et website, hvis indhold for størstedelens vedkommende er lovligt, siger Jakob Krag Nielsen.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19