Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-04-2010
Ritzau: Tinglysningsofre må vente på erstatning

Bureauet beskrev den aktuelle status på tinglysningsområdet og snakkede i den forbindelse med Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, der vurderede, at det kan tage ”et par år”, før tinglysningen fungerer optimalt.  ”Jeg tror på, at det komme til at virke, men man har lavet et setup, som blev startet op, uden at brugerne har været med i processen. Man starter det op i Hobro hos en masse mennesker, som aldrig har siddet med det her før, og uden at tænke på, at man er nødt til at lave en række vejledninger, som virker,” sagde han til Ritzau. Historien blev viderebragt af flere medier, bl.a. Skive Folkeblad, Sjællandske og TV2 Øst.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19