Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


29-04-2010
e-TL: Opfølgning på dialogmøder – opdateret 29. april

Danske Advokater har afholdt otte dialogmøder landet over med deltagelse af mere end 400 advokater og sekretærer fra medlemskontorer. I møderne deltog bestyrelsesformand Lars Svenning Andersen, adm. direktør Paul Mollerup og IT-chef Steen Hermansen. De to bestyrelsesmedlemmer, Poul Flemming Hansen og Allan Ohms, deltog hver i ét møde. Dialogmøderne bragte rigtig mange aktuelle problemstillinger og forslag på bordet, og alt er blevet noteret . Tak til alle, der deltog – og tak for de mange tilkendegivelser og synspunkter. Danske Advokater vil nu kigge på materialet,  bearbejde det – og bruge det i vores fortsatte dialog med Tinglysningsretten og Domstolsstyrelsen med henblik på at forbedre den digitale tinglysning.

Du kan se PowerPoint-præsentation fra dialogmøderne på siden ”Digital Tinglysning FAQ”   under Medlemsfordele – IT-rådgivning (Kræver login). Du kan også se andet af materiale, der blev brugt på dialogmøderne, f.eks. mødereferater fra brugergruppemøder, en prioriteret oversigt over alle ekspeditionstyper, et notat fra en workshop afholdt af Devoteam Consulting den 12. februar m.m. på siden ”e-TL Problemløsning” , der også er placeret under IT-rådgivning (Kræver login).

Har du konkrete problemstillinger, som du ønsker, at Danske Advokater medtager til forbedring af digital tinglysning, kan du sende en mail med dokumentation til IT-chef Steen Hermansen på she@danskeadvokater.dk.
 

she

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21