Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


04-05-2010
Børsen: Danske Advokater raser over tinglysning

Børsen interviewede Danske Advokaters IT-chef, Steen Hermansen. Temaet var det meget store antal flagmarkeringer, der findes på masser af ejendomme, og som betyder, de skal underkastes en manuel behandling. ”Det er en af de hyppigste årsager til, at en sag udtages til manuel behandling – rundt regnet 40 pct. af alle ejendomme…har fået en flagmarkering – men det får anmelderen ikke at vide. Derfor tror mange, at de har begået en fejl, hvilket langt fra behøver at være tilfældet,” sagde Steen Hermansen i artiklen. Børsen fortalte i øvrigt, at det fremgår af dokumenter fra Tinglysningsretten i 2008, at hele 51 af 88 sagstyper er så juridisk komplekse, at de kræver en eller anden form for manuel behandling. Kun 37 sagstyper kan behandles automatisk af systemet.
 

she

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21