Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


04-05-2010
TV2: 800.000 tinglysninger kræver manuel behandling

TV2 havde Danske Advokaters administrerende direktør i studiet – i TV2 News kl. 7:45 og i Morgennyhederne kl. 8:00. Temaet var den digitale tinglysning med udgangspunkt i dagbladet Børsens historie om, at antallet af flagmarkeringer er så stort, at 800.000 tinglysninger i en årrække fortsat skal behandles manuelt – trods digitaliseringen. Paul Mollerup gav udtryk for, at han havde håbet på en mindre manuel sagsbehandlingsbyrde med indførelsen af det digitale system, og han sagde, at advokaterne og deres klienter mister penge på grund af den langsommelige sagsbehandling. Han opfordrede til, at systemfejlene bliver rettet, og at der bliver udarbejdet bedre vejledninger.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19