Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


16-05-2010
Husk kongressen den 11.-12. juni i København

Danske Advokaters første kongres finder sted på Radisson BLU på Amager i København den 11.-12. juni. Du kan læse alt om det omfattende program og om, hvordan du tilmelder dig ved at klikke her.

Alle ansatte i Danske Advokaters medlemsvirksomheder er velkomne på kongressen, således også fuldmægtige, advokatsekretærer og det administrative personale.

Torsdag den 10. juni er der AdvokatGolf, mens selve kongressen indledes fredag under overskriften "Fremtidens Advokatvirksomhed". Der er programsat tre spændende seminarer, der alle tæller på efteruddannelseskontoen. Du kan bl.a. høre om Law Firm Management, om fremtidens advokatfirma og om, hvordan man skaber en aktiv kunderelation. Senere vil to erhvervspsykologer på et fællesseminar præsentere en undersøgelse af "den exellente partner". Derefter følger de officielle taler og overrækkelsen af Innovationsprisen 2010.

Derpå er det tid til AdvokatLøbet og Netværksbaren - efterfulgt af en festmiddag med dinner dance leveret af Michael Carøe med orkester.

Den 12. juni er der generalforsamling i Danske Advokater. Du kan læse mere om generelforsamlingen ved at klikke her.

 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19