Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-05-2010
Kongressen er i fuld gang

Danske Advokaters første kongres er fredag formiddag åbnet på Hotel Radisson BLU i København. Mere end 300 deltagere er mødt op. En del tyvstartede i går med AdvokatGolf på den eksklusive, nye bane på Amager Fælled.

Da deltagerne ankom fredag morgen, fik de lidt morgenmad og en lille snak, og derefter blev de fordelt på tre seminarer: Det ene handler om Law Firm Management, det andet handler om, at det klassiske advokatmarked er under pres, og at de unge vil ændre tingenes tilstand, mens det tredje handler om salg: Hvordan man kan gå fra en passiv til aktiv kunderelation.

Efter frokosten er der et fællesseminar, der handler om, hvordan man får de bedste partnere. Erhvervspsykologerne Christina Hjortshøj og Erik Bagger præsenterer en dugfrisk undersøgelse, der kortlægger, hvad der karakteriserer en ”excellent” partner.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19