Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


16-06-2010
Berlingske Nyhedsmagasin: Gennemsigtighed er alt

Magasinet bragte i forbindelse med den årlige analyse af advokatbranchen et par artikler om tendenser i branchen. Bl.a. en artikel om KLAR Advokater i København, der markedsfører sig som et anderledes advokatfirma med vægt på gennemsigtighed og moderne kommunikation. I den sammenhæng havde magasinet også bedt om en kommentar fra Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup. ”Vi er en branche med elementer af et lukket image. Derfor er vi meget begejstrede, hver gang vi oplever, at advokatvirksomheder er innovative og med til at skabe nye måder at være i dialog med deres kunder på,” sagde Paul Mollerup. Det hører med til historien, at KLAR Advokater rent faktisk løb med tredjepræmien i konkurrencen om Danske Advokaters Innovationspris, der blev overrakt på kongressen i København i weekenden.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19