Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


25-06-2010
Berlingske: Tinglysningsofre skal hjælpes nu

Avisen bragte en artikel, hvis hovedtema var, at Den danske Landinspektørforening mener, at tinglysningsofre skal hjælpes på samme måde som ofre for naturkatastrofer, hvor man har oprettet et Stormråd, der både tager sig af stormflod og stormfald.
Landinspektørerne mente, at der skulle vedtages en ”lynlov” i stedet for at afvente en rapport fra Rigsrevisionen. Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, er også interviewet i artiklen. Danske Advokater har i vidt omfang sympati for de tanker, landinspektørerne har, og opfordrer regeringen til at se realiteterne i øjnene frem for at forsøge at skjule sig bag juridisk tovtrækning. ”Det er jo heller ikke regeringens skyld, at der kommer naturkatastrofer, men her hjælper man alligevel ofrene. Derfor burde regeringen allerede nu se på realiteterne og ikke så meget på, om man kan slippe uden om eller ej,” sagde Lars Svenning Andersen til Berlingske.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19