Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


29-06-2010
Børsen: Mellemstore advokatfirmaer kan konkurrere på prisen

Avisen beskrev, hvordan de mellemstore advokatvirksomheder ikke er enige i den konklusion, Børsen bragte for nylig – at denne gruppe af virksomheder er under hårdt pres. Avisen interviewede bl.a. advokat Anders Reitz, Magnusson Law. Han sagde, at de mellemstore kan overleve via mindre kapacitetsomkostninger pr. advokat og en lavere timepris. Han sagde bl.a., at hvor de dyreste advokattimer i de helt store virksomheder ligger i størrelsesordenen 3.000 - 4000 kr., tager Magnusson Law normalt mellem 1.800 og 2.400 kr. pr. time. Børsen interviewede også Danske Advokaters forretningsudviklingschef, Øyvind Fagerstrand. Han bekræftede, at de største aktører i branchen har vundet markedsandele de senere år. Hvor de i 2005 sad på 29 pct. af omsætningen, stod de i 2009 for 36 pct. af den samlede omsætning i branchen. ”De har den fulde palet af dybde og ekspertise og vil kunne sætte sig på mere. Især hvis de sætter sig bedre ind i, hvordan kunderne reagerer. Det kan f.eks. ske ved salgstræning,” sagde Øyvind Fagerstrand.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19