Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


14-08-2010
Berlingske: Opgør om tinglysning spidser til

Avisen fortalte, at Rigsrevisionens længe ventede redegørelse om den stærkt forsinkede og utilfredsstillende digitale tinglysning er på trapperne. I den forbindelse havde Berlingske Tidende snakket med Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup, der bl.a. konstaterede, at de dårlige erfaringer fra Tinglysningsretten bør anvendes i forbindelse med kommende digitaliseringsprojekter. ”Da det først var gået galt ét sted, blev resten af håndteringsapparatet i Hobro sat ud af funktion. Der var ingen ordentlige vejledninger, stort set ingen sagsbehandling – og ingen, der svarede telefonerne inden for passende tid. De mennesker, der skulle det, stod pludselig of scannede dokumenter ind. Det er bare ikke godt nok,” sagde Paul Mollerup bl.a.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19