Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


26-08-2010
Erhvervsbladet: Skift til næste generation

Erhvervsbladet bragte en længere artikel om generationsskifter. Artiklen var reelt forbrugeroplysning til virksomheder, der overvejer at gennemføre et generationsskifte. Den centrale kilde i artiklen var Bent Ramskov, Dahl Advokatfirma i Herning, og medlem af Danske Advokaters skatteudvalg. Artiklen konkluderede, at mange virksomheder har haft det svært de seneste par år, men at det faktisk kun er en fordel, hvis man vil gennemføre et generationsskifte til et familiemedlem eller en nærtstående medarbejder. ”Når man har en dårlig indtjening, som mange virksomheder har eller har haft, kan den timing være vigtig. Når man værdisætter virksomheden, beror det på indtjeningen,« forklarede Bent Ramskov og fortsatte: ”Hvis du har haft et skattemæssigt underskud på en million kroner, kan du få en avance ved at handle med skattepligtige aktiver såsom goodwill for en million kroner, uden at det udløser skat.” Artiklen blev også bragt i Randers Amtsavis.


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19