Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


15-09-2010
Berlingske: Udsigt til årelangt slagsmål om tinglysningserstatning

Berlingske skrev om Kammeradvokatens redegørelse vedr. den digitale tinglysning om omtalte. at Kammeradvokaten nåede frem til, at der i enkelte sager kan være tale om erstatningspligt, men at det må bero på en individuel bedømmelse ved domstolene. Men det er en bedømmelse, det vil tage mange år at nå, mente Danske Advokater. "Det vil være en kompleks og tidskrævende opgave først at få bedømt en række sager som prøvesager for at finde ud af, hvorvidt der er erstatningsansvar eller ej. Det ville kunne trække ud i årevis. Det er dog glædeligt, at justitsministeren vælger at give fri proces. Men det ændrer ikke på, at det er en meget bøvlet vej at gå med prøvesager," sagde Paul Mollerup, adm. dir.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19