Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


15-09-2010
JP: Fri proces til ofre for tinglysning

Jyllands-Posten omtalte Kammeradvokatens rapport om den digitale tinglysning og havde i den sammenhæng snakket med Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup. Om Justitsministerens reaktion på rapporten sagde han: "Det er voldsomt overraskende, at man ikke bare finder en politisk løsning på det her. Man efterlader jo almindelige folk i en årelang usikkerhed om, hvorvidt de kan få refunderet det, som de bevisligt har tabt. Man bruger sine kræfter forkert, når man taler om, hvorvidt der juridisk kan pålægges en skyld. Det er ligesom Lars Barfoeds forgænger som justitsminister, Brian Mikkelsen (K), der var ude at konstatere, at ingen havde skyld for det, som var sket," konkluderede direktøren.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19