Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


03-10-2010
Berlingske indsamler oplysninger om advokater

Mange af Danske Advokaters medlemmer har modtaget en henvendelse fra Berlingske Media, der beder jer besvare en række spørgsmål om bl.a. tinglysning og digitalisering, men som også beder jer om at opdatere oplysninger om jeres advokatvirksomhed. Berlingske oplyser til os, at formålet bl.a. er at opbygge en database, hvori forbrugerne – mod betaling – kan søge efter en advokat.

En sådan tjeneste findes imidlertid allerede – og stilles gratis til rådighed – via Danske Advokaters ”Find din advokat”- løsning. Vi er i færd med at udvikle ”Find din advokat”, så den kan blive et endnu bedre redskab for potentielle kunder til at finde en advokat. For medlemmer af Danske Advokater betyder en søgning via ”Find din advokat” samtidig, at det står klart for forbrugeren eller virksomheden, at de medlemsvirksomheder, der kommer frem som et resultat af søgningen, er medlemmer af Danske Advokater. Samtidig er vi i Danske Advokater garanter for, at oplysningerne om medlemmerne på vores hjemmeside til stadighed er opdaterede og relevante. Vi finder derfor, at Berlingskes henvendelse er en sjov blanding af research og forretning, som det er ufarligt at svare på. Men som også er helt unødvendig.
 

pmo

 

Sider

KURSER

Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | 33 43 70 10 | pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse. 

 

Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse. Derudover er han som adm. direktør involveret i en lang række af Danske Advokaters projekter og opgaver. 

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag. 

Læs mere…

Kontakt Paul Mollerup på tlf.

33 43 70 10