Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-10-2010
Domstolsstyrelsen vil høre om brugernes erfaringer med e-TL

Domstolsstyrelsen har besluttet at gennemføre en omfattende undersøgelse af brugernes erfaringer med den digitale tinglysning. Det er en glimrende ide, mener vi i Danske Advokater. Det er konsulentvirksomheden Oxford Research, der på vegne af Styrelsen gennemfører undersøgelsen. I den sammenhæng kan vi oplyse, at vi – i den gode sags tjeneste - har udleveret mailadresser på alle vore medlemmer. Medlemmer, der ikke arbejder med digital tinglysning, kan selvfølgelig uden videre se bort fra henvendelsen, der vil komme på tirsdag den 26. oktober med Oxford Research som afsender. 

Vigtigt at jeres erfaringer kommer med
Vi takker på forhånd de af vore medlemmer, der tager sig tid til at svare på henvendelsen og svare på spørgsmålene vedr. introduktionen af digital tinglysning, det videre forløb – og den aktuelle situation.

Formålet med undersøgelsen er både at afdække brugernes tilfredshed med digital tinglysning i systemets først leveår – og i dag. Danske Advokater håber, at alle, der arbejder med tinglysning, vil afsætte tid til at besvare brugerundersøgelsen, der kan hjælpe med at afdække de behov, der skal frem i lyset, hvis den digitale tinglysning skal forbedres. Dertil kan lægges, at brugerundersøgelsen samtidig giver mulighed for at få dokumenteret brugernes oplevelse gennem hele forløbet.

Spørgeskemaet kommer på tirsdag
Du vil altså på tirsdag den 26. oktober modtage en e-mail fra Oxford Research med nærmere information og et link til spørgeskemaet. Spørgeskemaet skal besvares senest tirsdag den 2. november.
Hvis du har spørgsmål til undersøgelsen, kan du kontakte Danske Advokaters IT-chef Steen Hermansen.

Du kan læse mere om undersøgelsen ved at klikke her
 

she

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21