Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


12-11-2010
Stor advokat-opbakning til brugerundersøgelse

De danske advokater har været særdeles aktive i forbindelse med den omfattende undersøgelse af brugernes erfaringer med den digitale tinglysning, som Domstolsstyrelsen er ved at gennemføre. Ifølge Danske Advokaters oplysninger er de ønskede 1.000 besvarelser kommet i hus, og heraf tegner advokater sig for hele 427 besvarelser.

Danske Advokater mener, at det er en glimrende ide at gennemføre en brugerundersøgelse, og vi takker derfor de af vore medlemmer, der tog sig tid til at svare på spørgsmålene, der kom vidt omkring. De omhandlede både introduktionen af digital tinglysning, det videre forløb – og den aktuelle situation. På den måde kan brugerundersøgelsen dokumentere brugernes oplevelse gennem hele forløbet.
Domstolsstyrelsen får ud over brugerundersøgelsen også foretaget interview med udvalgte repræsentanter på tværs af brugerne af digital tinglysning, og det forventes, at det hele er afleveret til Domstolsstyrelsen inden jul. Vi afventer spændt resultatet af undersøgelsen og vil naturligvis informere vore medlemmer, når det foreligger.
 

she

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21