Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


14-11-2010
Jørgen Lange i ”Pressemøde” på TV2

Formanden for Danske Advokaters fagudvalg for strafferet, Jørgen Lange, Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, fik i weekenden sin ilddåb på TV i sin nye rolle som udvalgsformand. Søndag den 14. november var han indkaldt som ekspert i programmet ”Pressemøde” på TV2 News, et program, hvor mediechefer diskuterer fænomener i deres egen verden. Jørgen Lange var inviteret med, fordi det ene af dagens to temaer var ””når kendte hænges ud i pressen”.

Henrik Qvortrup fra TV2, Peter Brüchmann fra BT, Lars Trier Mogensen fra Politiken og Poul Madsen fra Ekstra Bladet udgjorde mediepanelet.

Et stykke henne i udsendelsen blev Jørgen Lange inddraget i diskussionen. Et at de centrale emner var brugen af navneforbud og mediernes håndtering heraf.


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19