Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


15-12-2010
Berlingske: Bred front mod netcensur

Berlingske Tidende bragte et debatindlæg, som en meget bred kreds af branche- og fagforeninger mv. stod bag, herunder Danske Advokater. Samtidig omtalte avisen debatindlægget i en artikel i Business-sektionen. Temaet for indlægget, der var rettet til politikerne på Christiansborg, var den omsiggribende tendens til censur af det danske internet. Den fælles henvendelse var – ud over Danske Advokater - underskrevet af Dansk Energi, der havde taget initiativet, Dansk IT, tænketanken Cepos, Dansk Metal, Forbrugerrådet, Telekommunikationsindustrien i Danmark, Dansk Industris teknologiorganisation ITEK, Foreningen af Danske Interaktive Medier, IT-Branchen, Foreningen for Distance-og Internethandel samt Advokatsamfundet.
”Censur på internettet er ikke en langvarig og holdbar løsning for uønsket adfærd på internettet. Specielt ikke, når vi i skarpe vendinger tager afstand fra andre lande, hvor netop internetblokeringer bruges som politisk værktøj til at begrænse borgernes adgang til det frie og åbne internet,” hed det i henvendelsen.
I Danske Advokaters regi var det koordinator i Danske Advokaters fagudvalg for IP-ret, advokat og partner i Plesner, Jakob Krag Nielsen, der stod for i spidsen for arbejdet i forbindelse med henvendelsen, som også Danske IT-advokater støttede.

 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19