Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


20-12-2010
Berlingske: Ene-advokater laver oftere fejl

Avisen havde – med udgangspunkt i tal fra Advokatnævnet – analyseret sig frem til, at advokater i enmandsfirmaer oftere laver fejl end advokater i større virksomheder. Fejlene er også alvorligere, og de opstår også, selv om advokaterne er erfarne.
Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup, kommenterede tallene. ”Det statistiske materiale viser en meget, meget interessant sammenhæng, men den giver ingen forklaring,” sagde han og fortsatte: ”Det rejser imidlertid nogle problemstillinger, der bør undersøges nærmere.”

Paul Mollerup peger som en af flere mulige forklaringer på, at advokaten på enkeltmandskontoret sandsynligvis tager sig af flere sager end de større virksomheder, der har større, men færre sager. Flere sager vil alt andet lige betyde flere klager.

”Jeg ved ikke, om det er sådan, for mig bekendt findes der ingen undersøgelser på området. Men hvis de har flere sager, så er analysen jo ikke ensbetydende med, at advokater på enmandskontorer er dårligere.”

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19