Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


21-12-2010
JP: Økonomisk rekord udløser ikke lavere salærer

I forbindelse med omtalen af rapporten ”Advokatbranchen i tal” valgte Jyllands-Posten at fokusere på, om de gode tider i advokatbranchen ville føre til lavere salærer. Det er der ikke plads til, sagde Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup, til avisen. ”Det seneste år tid er især konkurrencen blandt erhvervsadvokaterne blevet skærpet voldsomt,” sagde han og fortsatte: ”Vi ser nu eksempler på, at op til 12 advokatfirmaer byder på de samme store opgaver, f. eks. store virksomhedsfusioner. Da der naturligvis kun kan være én vinder, bruger de 11 andre adskillige hundrede arbejdstimer på at udarbejde deres tilbud, og det er da noget ærgerligt, at så mange må arbejde forgæves. Vi vil nu forsøge at udbrede en erkendelse af, at det altså langtfra altid er det billigste advokattilbud, der er det bedste. En besparelse på salæret på 100.000 kr. kan sagtens vise sig at blive en fordyrelse på 1 mio. kr., fordi er blevet overset,” sagde Paul Mollerup til Politiken.

 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19