Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


27-12-2010
Børsen: Kan ikke gøre en dansk advokats arbejde

Avisen bragte et debatindlæg, der var underskrevet af Lene Court-Payen, markedsdirektør i Dansk Erhverv, Martin Cumberland, formand for Foreningen af Advokater og Advokatfuldmægtige i DJØF, (FAAF), og Paul Mollerup, administrerende direktør i Danske Advokater. Indlægget beskæftigede sig med en ny DJØF-prognose, der viste, at der i løbet af få år kommer til at mangle jurister. Outsourcing til lande, hvor arbejdskraft er billig, kan løse problemet i visse brancher, men ikke i andre.

De tre underskrivere slog bl.a. til lyd for, at optaget på jurastudiet hæves med 250 studerende årligt fra 2015 for at undgå, at der opstår mangel på jurister. ”Vi opfordrer derfor til en markant opprioritering af samfundets investeringer i de samfundsvidenskabelige uddannelser, som der er efterspørgsel efter, og som skaber vækst og værdi i samfundet,” skrev de tre bl.a.

 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19