Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


23-01-2011
Berlingske: Bestyrelsesposter vigtige for advokater

I forlængelse af N.E. Nielsen-sagen beskrev Berlingske Business, hvorfor bestyrelsesarbejde er vigtigt for advokatvirksomhederne. Avisen konkluderede, at i de fire største advokatvirksomheder ser forskelligt på, om en advokat, der sidder i en virksomhedsbestyrelse, også må foretage advokatarbejde for den pågældende virksomhed - ud over de begrænsninger, der følger af lovgivningen. Hos Plesner og Bech-Bruun er der ikke noget i vejen for at bistå en virksomhed med juridisk rådgivning, selv om man også sidder i virksomhedens bestyrelse. Hos Kromann Reumert og Gorrissen Federspiel er holdningen en anden.
Berlingske skrev, at Danske Advokater har sat et arbejde i gang med henblik på også at komme med nogle anbefalinger på dette område. ”Kan et advokatfirma f. eks. rådgive en virksomhed, som konkurrerer med en virksomhed, hvor en af advokatfirmaets partnere har sæde i bestyrelsen? Det er et af de mange spørgsmål, som vi vil sætte fokus på,” sagde Lars Svenning Andersen, formand for Danske Advokater, til avisen.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19