Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


31-01-2011
e-TL: Opslag i personbogen på www.tinglysning.dk

Med virkning fra 1. februar skal alle opslag i andelsbolig- og personbogen foretages på www.tinglysning.dk. Den 21. marts 2011 vil alle anmeldelser til andelsbolig- og personbogen også skulle foregå digitalt. I den sammenhæng er der et par praktiske informationer og forudsætninger:

Se huskeliste fra Tinglysningsretten
Vejledning til opslag i personbogen

Overgangsperioden med personbogen:
Tinglysningsretten vil levere et notat om overgangsordningen. Hvis du er ny bruger af digital tinglysning, anbefales det, at du tilmelder dig Tinglysningsrettens nyhedsmail, således at du er løbende orienteret om de forhold, Tinglysningsretten ønsker at orientere om.

Læs mere her

Kom godt i gang med personbogen på tinglysning.dk
For nye brugere gælder det, at de skal have styr på flere praktiske ting, hvis de ønsker at kunne anmelde under ens egen virksomhed med brug af digital signatur – medarbejdercertifkater med CPR-numre, hvortil der skal ansøges om oprettelse i underskriftsdatabasen i Tinglysningsretten. Er du kreditkunde og storkunde i forvejen? Hvordan bliver du det? Og er det i det hele taget nødvendigt?

Du kan klikke her og se en oversigt over de praktiske information herom på Danske Advokaters hjemmeside under ”medlemsfordele” og videre under ”kom i gang”.
she

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21