Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


08-04-2011
JP: Vækst hos danske advokater

Jyllands-Posten bragte, som led i en hovedartikel om, at befolkningen i stigende omfang søger hjælp hos en advokat, en sidehistorie om, at denne tendens også spores i advokatvirksomhedernes regnskaber. ”Verden er blevet meget kompliceret. I dag er vi i høj grad reguleret af EU-direktiver. Det gør, at det bliver sværere for den almindelige virksomhed at gardere sig. Virksomhederne er nødt til at sikre sig, at kontrakter og aftaler er i overensstemmelse med det regelsæt, der gælder,” sagde formand for Danske Advokater, Lars Svenning Andersen, til avisen. Han tilføjede, at størstedelen af væksten kommer fra virksomheder, men at også private i stigende grad bruger advokater.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19