Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


04-05-2011
Børsen: Flere advokater åbner i udlandet

Avisen beskæftigede sig med det faktum, at flere og flere danske advokatvirksomheder nu åbner kontorer i udlandet, senest har Bech-Bruun åbnet et kontor i Shanghai, mens Danders & More slår dørene op i London.

I den sammenhæng citerede Børsen Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup, for det synspunkt, at den internationale udvikling er noget, som advokatvirksomhederne er optagede af hver eneste dag.

”Bech-Bruuns og Danders & Mores satsninger er blot et af svarene på globaliseringen, og der er ingen fast formel for, hvordan de forskellige advokatfirmaer gør det,” sagde Paul Mollerup.

Han gav udtryk for, at han så de to satsninger som strategiske, f.eks. ud fra devisen, at samhandel med Kina er kommet for at blive. Bech-Bruun forventer en fordel ved at være hurtigt med på dette felt.


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19