Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


27-05-2011
Politiken: Fagfolk underkender lynlovgivning

Avisen havde bedt en række organisationer gennemføre en mini-”høring” af det seneste politiske 2020-forlig om en række retspolitiske stramninger. Danske Advokater gik ikke i detaljer med forslagene, men Politiken bragte i avisens forsidehistorie følgende citat fra Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, vedrørende de overordnede principper:

”Man ændrer af bagdøren på nogle afgørende retspolitiske principper uden en forudgående grundig høring blandt specialister, som kender til virkningen af sådanne stramninger. Den efterfølgende høring bliver ultrakort og kommer til at fremstå som spildtid og skinmanøvre, fordi den politiske beslutning i realiteten er truffet på forhånd,” sagde Lars Svenning Andersen.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19