Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


09-06-2011
Erhvervsbladet: Tåge om tre års regelstop

Avisen omtalte regeringens planer om at lade små og nystartede virksomheder slippe for nye regler og lovændringer i tre år. Den konkluderede samtidig, at ingen vidste, hvordan det skal udføres i praksis – og at det kan blive svært.

I den sammenhæng kommenterede Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup, initiativet. Han er nemlig også medlem af den såkaldte Stoiber-gruppe, der siden 2007 har rådgivet EU-Kommissionen vedrørende mulighederne for at reducere europæiske virksomheders administrative byrder.

Paul Mollerup kunne ud over England ikke komme på ret mange eksempler på et lovstop verden over.

”Det eneste, jeg kan komme i tanke om, er, at man i Mexico forsøgte at indføre et lovstop på et år. Jeg tror, at det brød sammen efter otte måneder. Det kan ikke på et generelt plan lade sig gøre ikke at lave nogen som helst love. Vi hører da også regeringen sige, at det godt kan være, at der kommer love for de små og mellemstore virksomheder, men så er det noget, der letter tilværelsen yderligere,« siger Paul Mollerup.

Han forudser, at regelstoppet vil kræve en stærk central styring, og at nogen hele tiden holder øje med lovmøllen, så der ikke slipper ny lovgivning igennem, som er til gene for landets små virksomheder.

Hvis den nuværende regeringen får lov at fortsætte efter det kommende folketingsvalg, vil et regelstop forventeligt kunne træde i kraft i løbet af 2012.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19