Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


21-06-2011
Reuter: Ejendomsvurderinger afskaffes kun delvist

Nyhedsbureauet Reuter Finans omtalte planerne om at afskaffe ejendomsvurderingerne og nævnte i den forbindelse, at Danske Advokater havde påpeget, at der ville være en række problemer forbundet med en total afskaffelse.

Via input fra fagudvalgene for hhv. skat og bolig gjorde Danske Advokater skatteministeren og Folketingets skatteudvalg opmærksom på, at det gældende ejendomsvurderingssystem har en stor praktisk anvendelse i en række andre sammenhænge end lige netop den løbende ejendomsværdiskat, grundskyld og dækningsafgift. Den offentlige ejendomsvurdering anvendes navnlig i forbindelse med en smidig og enkel gennemførelse af generationsskifte af virksomheder, hvor fast ejendom indgår i overdragelsen.

Det refererede Reuter Finans, der kunne fortælle, at skatteministeren tilkendegav, at der skulle findes en løsning på de problemer, Danske Advokater påpegede.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19