Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


01-07-2011
Første hold gennemfører Law Firm Management


En fin, men lidt regnfuld, forsommeraften i stemningsfulde Cambridge, England, fejrede det første hold på Danske Advokaters ledelsesuddannelse, at de var færdige med uddannelsen.
Law Firm Management består af tre moduler, hvoraf de to første foregår i Danmark, mens kronen på værket, det tredje modul, løber af stablen på The Møller Center i Cambridge.
Den afsluttende middag fandt sted i Trinity Hall, King’s College, på University of Cambridge. Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, holdt festtalen. Han sagde bl.a., at Danske Advokater har lagt stor vægt på at få udviklet et kursus, der er specielt rettet mod ledelse af advokatvirksomheder.

”Vi glæder os til at få jeres evaluering af forløbet og jeres forslag til, hvordan vi kan gøre kurset endnu bedre,” sagde formanden.

Lars Svenning Andersen tilføjede, at partnerne har valgt advokatbranchen, fordi de gerne ville være selvstændige. ”Ledelse af advokatfirmaer handler bl.a. om at respektere de andre partneres ønske om indflydelse på deres hverdag, men det handler i høj grad også om partnernes accept af ledelse. På den måde er I en del af vores transformation fra advokatstand til advokatvirksomheder.”

Formanden sagde endvidere, at meget tydede på, at det andet formål med kurset, at skabe et netværk mellem deltagerne, som også kan holde efter kurset, allerede syntes at være godt på vej.
Til sidst takkede han deltagerne, fordi de havde haft lyst og mod til at melde sig til det første kursus. ”Det har været helt afgørende for os, at vi kom godt i gang med, hvad vi håber bliver det første af mange tilsvarende kurser,” sagde Lars Svenning Andersen.

Et nyt hold begynder på Law Firm Management til januar.
Læs mere om uddannelsen her
 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19