Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


12-08-2011
Børsen: Tinglysningsstævning mod staten ligger klar

Avisen omtalte, at det gruppesøgsmål mod staten, som Danske Boligadvokater står bag, nu er klar. Samtidig oplyste Børsen, at Danske Advokater er ved at forberede en række prøvesager inden for erhvervsområdet i forbindelse med tinglysningen. Og at foreløbig 105 virksomheder har indsendt mulige prøvesager, som advokaterne Jes Anker Mikkelsen og advokat Jens Rostock-Jensen nu er i fuld gang med at analysere.
På baggrund af en gennemgang af den modtagne dokumentation vil de identificere en eller flere sager, som vil egne sig til at være prøvesag for den pågældende sagskategori. Den endelige udvælgelse af prøvesager skal foretages i samarbejde med Kammeradvokaten som advokat for Domstolsstyrelsen. De to advokater forventer, at drøftelserne med Kammeradvokaten herom kan afsluttes i løbet af efteråret 2011.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19