Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


02-12-2011
TV2 News: Mollerup live i debat med FSR

Et forslag fra EU-kommissionen, der vil tvinge store revisionskoncerner til at adskille hhv. deres revisionsdel og deres rådgivningsdel i selvstændige selskaber, møder modstand fra foreningen af danske revisorer, FSR. Forslaget fra EU skal sikre, at revisorer ikke indtager en dobbeltrolle over for virksomheder, hvor de på samme tid er offentlighedens repræsentant og rådgiver på alle mulige andre områder. Forslaget var temaet for en kort, men intens, live-debat på TV2 NEWS mellem formanden for FSR, Morten S. Renge, og Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup. Under debatten tilkendegav Paul Mollerup bl.a., at Danske Advokater støtter forslaget, som han mener vil råde bod på den mistillid til bl.a. revisorerne, der er opstået i kølvandet på finanskrisen. Samtidig erkendte Mollerup naturligvis, at forslaget kan være med til at dæmme op for revisorernes ekspansion inden for rådgivning og føre til flere forretninger for advokatbranchen.

 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19