Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


31-12-2011
Nyt værktøj til kunde-dialog: Folder om ejerskifte

En ny folder skal gøre det lettere for rådgivere, herunder advokater, at sætte ejer- og generationsskifte på dagsordenen. En ny undersøgelse fra DI viser, at virksomhederne ikke mener, at rådgiverne er gode nok til at italesætte et muligt ejerskifte. Den nye ejerskiftefolder kan derfor udleveres til kunden og bruges som inspiration til at tale om fremtid, udfordringer og strategier. Det gode ejerskifte igangsættes i god tid, måske også før ejeren er klar. Hvis processen er velovervejet og gennemanalyseret, behøver det ikke at blive et smertefuldt forløb - og pjecen kan være det første led i processen.

Folderen er udarbejdet af Erhvervs- og Byggestyrelsen i samarbejde med bl.a. DI, Håndværksrådet, FSR - Danske Revisorer, Finansrådet  og Danske Advokater.

Ejerskifteguiden kan ses og downloades her

I begyndelsen af det nye år kan vi tilbyde vore medlemmer at få tilsendt eksemplarer af folderen. Har I interesse herfor, kan I sende en mail til cst@danskeadvokater.dk.
 

cst

 

Sider

KURSER

Christina Stage
Christina Stage | Kursuskoordinator | +45 33 43 70 31 | cst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Christina arbejder med kurser og uddannelser for advokater og administrative medarbejdere og er desuden involveret i markedsføring af kurser og uddannelser. 

Læs mere…

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 31