Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


20-01-2012
Fin start på brugerundersøgelse af tinglysning

Domstolsstyrelsens undersøgelse af, hvordan brugerne, herunder advokatvirksomheder, oplever tinglysningen som brugere, er kommet godt i gang. Oxford Research, der står for den praktiske del af undersøgelsen, har den 19. januar oplyst, der fra advokatbranchen var modtaget 447 svar på brugerundersøgelsen. Det er flot, for skemaerne blev først sendt ud via e-mail mandag den 16. januar, og det er bestemt ikke alle advokatvirksomheder, der beskæftiger sig med tinglysning.

Som vi oplyste forleden, modtager medlemmer af Danske Advokater og Danske BOLIGadvokater mails med link til undersøgelsen, fordi de to foreninger har leveret e-mail-adresser på samtlige medlemmer til Oxford Research. Det er sket, fordi begge foreninger skønner, at undersøgelsen er vigtig.

I efteråret 2010 foretog Oxford Research – på vegne af Domstolsstyrelsen - en omfattende brugerundersøgelse af den digitale tinglysning. Nu vil Styrelsen - og vi - gerne høre, hvordan det er gået siden. Hvis der er andre af vore medlemmer, der arbejder med tinglysningsopgaver, og som endnu ikke har svaret på spørgsmålene, vil vi gerne opfordre til, at I gør det. I så fald skal I finde den mail, I har fået den 16. januar fra Oxford Research.

Det tager ca. 10 minutter at udfylde spørgeskemaet, som handler om dine erfaringer og tilfredshed med bl.a. brugervenlighed, funktionalitet, sagsbehandling samt vejledning og information fra Tinglysningsretten. Alle besvarelser vil blive behandlet anonymt og fortroligt.

Vi er sikre på, at jeres bidrag til brugerundersøgelsen vil give et godt, samlet øjebliksbillede af advokatbranchens brug af digital tinglysning og siger derfor tak til alle, der har svaret - eller agter at svare - på spørgsmålene.


she

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21