Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


12-01-2012
Berlingske: Kaotisk advokatnævn skjuler sagspukkel

Berlingske bragte en artikel, hvor man antydede, at Advokatnævnet har flere sager liggende, end man officielt melder ud. Avisen mente at vide, at Advokatnævnet havde ca. 700 sager liggende, og spurgte Danske Advokater, hvad vores holdning var hertil. Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, blev i avisen citeret for følgende udsagn:

”Det er vigtigt for os, at de her klagesager fremmes hurtigt, for det er en tung belastning for de advokater, som er omfattet af især adfærdssager. Og hvis der virkelig ligger 700 sager, som du siger, er det problematisk, og så vil det afgjort give anledning til, at vi følger op på sagen hos Advokatnævnet. Det her kan vores medlemmer ikke være tilfredse med.”

Senere i artiklen var han citeret for følgende:

”Så længe der kører klager over salær i Advokatnævnet, vil der typisk ikke ske betaling. Så for et lille kontor kan det godt give problemer med finansieringen. Vi hører mest om adfærdssagerne, fordi det er ubehageligt at have en sådan hængende over hovedet. Samtidig er vi glade for, at nævnet har sat en proces i gang, der skal nedbringe sagsbehandlingstiden. Men vi kan konstatere, at det endnu ikke har slået igennem.” 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19