Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


06-02-2012
Nyt fra Danske Advokaters bestyrelse

Kongres 2012
Danske Advokaters bestyrelse besluttede på sit møde torsdag den 2. februar at sætte prisen for deltagelse i Danske Advokaters kongres fredag den 21. september 2012 i Aarhus til 1.000 kr. pr. deltager. Det er, hvad man i markedet kalder en ”skarp pris” og afspejler bestyrelsens ønske om at se så mange repræsentanter fra medlemsvirksomhederne som muligt til kongressen. ”Kombinationen af fagligt indhold, generalforsamling og kongresfest til den pris bør gøre det til en event, man ikke kan gå glip af,” siger formand Lars Svenning Andersen. Dagen før kongresdagen afholdes en fagdag, hvor det bliver muligt at vælge mellem 12 forskellige kurser og få kursusbeviser for 9 lektioner.
 
Afrapportering fra arbejdsgrupper
Bestyrelsen fik forelagt resultaterne af arbejdet i henholdsvis Danske Advokaters arbejdsgruppe om advokaters bestyrelsesarbejde og arbejdsgruppen om advokatundersøgelser. ”Fra begge arbejdsgrupper ligger der nogle gennemarbejdede oplæg, som vil være værdifulde for medlemmerne i deres arbejde i bestyrelser og med advokatundersøgelser,” siger Lars Svenning Andersen. I løbet af kort tid vil konkrete værktøjer vedr. begge områder blive lagt på Danske Advokaters hjemmeside – på den lukkede del, hvor kun medlemmer har adgang. Det vil vi fortælle mere om på et senere tidspunkt.
 
Møde med Folketingets Retsudvalg
Danske Advokaters bestyrelse skal den 23. februar mødes med Folketingets Retsudvalg. ”Vi glæder os til at få en dialog med Retsudvalget om en række forskellige spørgsmål, der optager vore medlemmer og påvirker branchen – lige fra brancheglidning til retshjælp, fri proces og retshjælpsforsikringsdækning, og jeg glæder mig til at kunne orientere nærmere om drøftelserne efter mødet,” slutter Lars Svenning Andersen.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19