Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


13-03-2012
DR: Retshjælpsforsikringer har ringe dækning

Danmarks Radio omtalte Danske Advokaters hvidbog om den problematiske retshjælpsforsikring på en lang række af DR’s forskellige medieplatforme. Der var både et tv-indslag på nyhedskanalen UPDATE og et indslag i Radioavisen – på både P1, P3 og P4. Nyheden dukkede også op på tekst-tv og på DR’s hjemmeside.

Både på TV og i radioen var der først et interview med en kvinde, der er kommet i klemme som følge af den fejlbehæftede retshjælpsforsikring. Derefter var der et interview med Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, der bl.a. fastslog, at der er brug for nogle nye modeller, der kan sikre, at borgere, der kommer i klemme i ordningen, i højere grad kan få dækning for deres advokatomkostninger.

Til sidst kommenterede Forsikring og Pension problematikken.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19