Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-09-2012
Kammeradvokaten løb med Danske Advokaters Innovationspris

Uddeling af Innovationsprisen 2012 til Kammeradvokaten
På billedet ses fra venstre Majken Schack, Kammeradvokaten, Birte Rasmussen, Dreyers Fond, Lars Svenning Andersen, Danske Advokater, Jesper Elling, Quantum Leap, og Peter Biering, Kammeradvokaten.

På vores kongres i Aarhus er innovationsprisen blevet uddelt for fjerde gang. Det blev Kammeradvokaten/Poul Schmith, der løb med præmien på 90.000 kr. Virksomheden fik prisen for et ambitiøst projekt, hvor man har haft held med at koble virksomhedens øverste strategiske mål med den enkelte medarbejders præstationer i et program for præstationsledelse.

Kammeradvokaten har ønsket at sætte fokus på ledelseskvalitet og at uddelegere ledelsesansvaret i organisationen - både blandt juristerne og folk i stabene. På den måde kan lederne være tættere på deres medarbejdere og løbende give feedback og følge op, og medarbejderne oplever en højere grad af transparens og dialog i forhold til præstationsmål og kompetencer.

Virksomheden har derfor udnævnt såkaldte præstationsvejledere med lyst til at lede og have fokus på udvikling af medarbejdere. Derudover har man skabt mere transparente karriereveje i organisationen - bl.a. med et IT-system, hvor ledere og medarbejdere evaluerer hinandens præstationer og kompetencer.

Læs mere om karriereveje hos Kammeradvokaten
Se, hvem der var med i Innovationsprisens dommerkomite
uwk

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | 33 43 70 13 | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater. Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13