Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


29-09-2012
Ritzau: Uligheden øges i samfundet

Bureauet omtalte den problemstilling, Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, omtalte i sin tale på kongressen i Århus; at de markante besparelser på den offentlige retshjælp har store konsekvenser for samfundets udsatte grupper.
I 2007 kostede hjælpen 21 millioner kroner, men siden er udgiften dalet til omkring syv millioner kroner. Retsplejerådet har ganske vist for nylig set på ordningen, men har ikke fundet væsentlige problemer. Men rådet fik besked om at operere inden for den hidtidige økonomiske ramme.
”Uligheden i samfundet øges, og de mennesker, der er gidsler i dette system, er ikke selv i stand til at råbe politikerne op,” sagde formanden og tilføjede: ”Vi er meget skuffede over, at Retsplejerådet ikke har råbt vagt i gevær over de forringelser, der er sket siden 2007.”
Lars Svenning Andersen afviste påstande om, at advokatbranchen blot forsøger at holde fast i et givtigt marked. ”Dette område udgør under én procent af vores omsætning. Vi er bekymrede for folks retssikkerhed,” sluttede formanden.
Ritzau-telegrammet blev over to dage gengivet i mere end 40 landsdækkende, regionale og lokale medier.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19