Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


15-10-2012
Berlingske: Sagspuklen vokser i udskældt nævn

Business-sektionen beskæftigede sig med Advokatnævnets redegørelse for 2011. Den viser, at der ved udgangen af 2011 var en bunke på 1.578 ikke-færdigbehandlede sager.
Avisen havde bedt Danske Advokater om en kommentar, og administrerende direktør Paul Mollerup fastslog, at udviklingen var ”langtfra tilfredsstillende”.

”Det kan siges meget kort: 2011 har været et dårligt år at have sine medlemmer i berøring med Advokatnævnet. Sagsbehandlingstiderne har været alt for lange, og produktionen har været for lav. Alle advokater synes, at det er ubehageligt at have en sag ved nævnet, og det er utilfredsstillende, at sagerne på denne måde trækker i langdrag,” sagde han.

I 2012 har nævnet dog haft held med at reducere bunken af sager, og i løbet af det første halvår af 2012 behandlede nævnet, ifølge redegørelsen, lige så mange sager som hele sidste år. Samtidig formåede nævnet i tredje kvartal 2012 at behandle flere sager, end det modtog i samme periode.

Denne positive udvikling kvitterer Paul Mollerup for: ”Vi hæfter os ved, at formanden for nævnet i årsberetningen lover klare forbedringer, og selvfølgelig tror vi på, at det går fremad nu. Men vi må også sige, at vi glæder os til, at nogle pukler bliver høvlet væk, for det er ikke slut med at høre fra medlemmer, som siger, at det tager meget, meget lang tid,” slutter den administrerende direktør.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19