Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-10-2012
Advokatfuldmægtige gratis med i Danske Advokater

På Danske Advokaters generalforsamling i Århus blev bestyrelsens forslag om, at medlemsvirksomheder ikke skal betale kontingent for advokatfuldmægtige, men kun for advokater, enstemmigt vedtaget. Samtidig besluttede generalforsamlingen, at kontingentet de næste to år fastholdes på 2012-niveauet.

Medlemsvirksomheder med fuldmægtige vil fra 1. januar spare penge på medlemskabet af Danske Advokater, og advokatvirksomheder, der endnu ikke er blevet medlemmer, skal nu justere deres costbenefit-analyser, når de skal overveje medlemskabet. Der er virkelig noget at hente.

Kontingentniveau fastholdes næste to år
Generalforsamlingen har vedtaget, at kontingentet for medlemskabet i både 2013 og 2014 fastsættes uændret til 6.500 kr. pr. advokat. Desuden skal der fremover betales kontingent for de ejere af en advokatvirksomhed, som ikke er advokater. Det drejer sig pt. om tre personer på landsplan. Og endelig vedtog man altså, at der fra 1. januar 2013 ikke betales kontingent for advokatfuldmægtige.

Fremtidssikring af branchen
Baggrunden for at lade fuldmægtige komme gratis ind i Danske Advokater er, at vi gerne vil anerkende de advokatvirksomheder, der påtager sig en vigtig opgave med at uddanne de kommende årtiers advokater. Vi synes ikke, at de skal bøde, fordi de på den måde er med til at fremtidssikre branchen.

Forslaget vil betyde, at Danske Advokaters kontingentindtægter reduceres med ca. 2,5 mio. kr. om året, men øgede kontingentindtægter i de foregående år og god indtjening på kursusvirksomheden gør, at kontingentet kan sættes ned, uden at det går ud over vores aktivitetsniveau. 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19