Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


10-12-2012
Lovforslag om beskatning kan bremse investeringer

Berlingske Business bragte mandag den 10. december 2012 en artikel, der omhandlede et nyt lovforslag om beskatning af kapitalfonde. Kritikere som Ernst & Young, PwC, DVCA og Danske Advokater mener, at beskatningen rammer utilsigtet selve grundmodellen for danske kapitalfonde.

Danske Advokater og konsulenthuset Copenhagen Economics advarer om, at loven, modsat hensigten, vil ramme udenlandske investeringer i vækstlaget af unoterede danske virksomheder. Danmark skiller sig med forslaget ud fra resten af EU, hvilket kan medføre et fald i de udenlandske investeringer i Danmark. Skatteminister Holger K. Nielsen ( SF) afviser dog at ændre modellen, som han anser for nødvendig for at hindre omgåelse af reglerne for udbyttebeskatning.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19