Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


15-01-2013
Hver anden advokat overvejer at forlade branchen

Det skriver Berlingske Tidende i dag på baggrund af en undersøgelse fra fagforeningen, Djøf. I undersøgelsen, hvor man har spurgt advokater og advokatfuldmægtige, der er medlemmer hos Djøf, peges der bl.a. på ønsket om en større balance mellem arbejdsliv og familieliv. Direktøren for Danske Advokater, Paul Mollerup, udtaler i artiklen, at: ”Det er nogle tal, som vi tager alvorligt - også selv om det er naturligt for unge at overveje fremtiden. Det er utrolig vigtigt for os at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Vi har ikke problemer med at tiltrække unge, men vi arbejder meget på, hvordan vi kan blive bedre til at fastholde dem, end vi er i dag. Vi vil drive advokatkontorer som moderne erhvervsvirksomheder, og en stor del af det er at have de dygtigste medarbejdere”. Paul Mollerup påpeger, at advokatkontorerne altid har været vugge for advokater i virksomheder og det offentlige.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19