Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


02-05-2013
Specialrapport om branchen

Berlingske Business bragte den 2. maj en såkaldt ”Specialrapport” om advokatbranchen. Én af vinklerne i artikelserien er, at nu er lavkonjunkturen nået til advokatbranchen. Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup, udtaler i artiklen: ”Vi er ikke længere en branche, der er kendetegnet ved, at kunderne kommer gående ind ad døren af sig selv, og at kundeloyaliteten er livsvarig. Det er den heldigvis for mange endnu, men idéen om, at man ikke skal afprøve markedet er væk. Det påvirker markedet og gør prisbevidstheden stor hos kunderne, men øger også omkostningsbevidstheden hos advokatvirksomhederne”. Direktøren tvivler på, at branchens beskedne omsætningsvækst vil omsætte sig i en tilsvarende resultatvækst.

 

Du kan læse hele rapporten i dagens udgave af Berlingske Business Magasin.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19