Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


07-06-2013
Bødskovs vrøvl og løgne

Børsen skriver blandt andet i sin leder den 7. juni, at: ” Landets advokater burde juble over den nye strammere lovgivning. De skærpede regler og Skats utæmmede jagt på provenu har skabt et erhvervsklima, hvor flere virksomheder får brug for rådgivning og hjælp. Men Danske Advokater advarer mod stramningerne, som foreningens formand, Lars Svenning Andersen, anser for "hovsa-løsninger," som overser den retssikkerhedsmæssige situation. Advokaterne forventer ikke, at de skærpede straffe vil føre til mindre kriminalitet, som beskrevet i gårsdagens avis. Tværtimod frygter de, at almindelige virksomheder og privatpersoner kommer i klemme, fordi de ikke forstår den komplicerede lovgivning”.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19