Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


07-06-2013
Brancheforening vil stoppe advokatflugt

Børsen skriver den 7. juni, at hver anden advokat - ifølge tal fra DJØF - overvejer at forlade branchen. Nu har Danske Advokater med udgangspunkt i ønsket om at blive bedre til at tiltrække og fastholde talenter, og om at styrke moderne ledelse, søsat det nationale talentprogram Young Talented Lawyers, hvis første 15 kursister tog hul på uddannelsen i forrige uge. Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup, er i artiklen bl.a. citeret for at sige: ”Der er nogle arbejdsvilkår i vores branche, som det kan være svært at honorere, afhængig af hvor man er i sit livsforløb. Vi har en vision om at drive advokatvirksomheder som moderne erhvervsvirksomheder med fokus på blandt andet ledelse. Derfor har vi blandt andet nedsat et udvalg om den attraktive arbejdsplads, der kigger på, hvordan vi får skabt karriereveje i advokatbranchen, som gør det attraktivt at blive”. Også Danske Advokaters Forretningsudviklingschef, Øyvind Fagerstrand, udtaler sig i artiklen, hvor han forklarer om selve uddannelsen og dens formål.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19