Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


29-07-2013
Tunge drenge advarer SKAT

BT skriver 10. juli 2013, at SKAT skal i strammere tøjler. Sammenslutning af magtfulde eksperter slår alarm i et opsigtsvækkende brev til skatteminister Holger K. Nielsen.
I en fælles opsigtsvækkende appel til skatteministeren angriber de Skats inddrivelseshær for at træde ud over dens beføjelser i jagten på fortrolige oplysninger.
 

 

”Vi gør det her, fordi der efterhånden er dukket mange enkeltsager, der udstiller Skattekontrolloven som et kludetæppe, hvor Skats vil have adgang til flere fortrolige oplysninger, det ikke altid har hjemmel til. Politisk set, synes vi, at man nu bør beslutte sig for, hvor grænserne skal gå”, siger Claus Holberg, formand for Danske Advokaters Skattefagudvalg.
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19